5.000.000 Ft Akcós àron dupla építési telek eladó Demjénben! Demjén

Apróhirdetés megjelenési időpontja: 2015/04/08
  • Apróhirdetés földrajzi elhelyezkedése: Demjén, Heves, Magyarország

Akcós àron dupla építési telek eladó Demjénben!

Dupla építési telek a demjéni termál és barlangfürdő közelében található a falukőzpontban a Pap Vendéghàz háta mögött.. Méret: 2850 m2, 32 m utca fronttal most nagyon jó áron. Csodálatos panorámás kilátással rendelkező telek.
Az ingatlan nagy előnye hogy közművesített szintén a telek végében fenyvessel és ott csörgedezik a Laskó Patak. A telek jó adottságokkal rendelkező. Rengeteg lehetőséget kínál, csodálatos panorámával egy nyugodt, csendes környezetben. Nagyon jó befektetés!
Egertől 15 percre található, Demjén turista falu, a világon 3 helyen található olyan gyógyforrásvíz ami itt van. Óriás barlangfürdő nyílt Demjénben a Termál Völgyben a 760 méter hosszú barlangrendszer 1500 négyzetméter vízfelületével, 24 méter átmérőjű és 25 méter mély, hegybe süllyesztett csúszdatornyával, 550 méter csúszófelületével Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjének számít. A Demjéni Gyógy- és Termálfürdő az Észak-magyarországi régió legdinamikusabban fejlődő fürdője. A Termálvöllgy az Egri-Bükkalja tagolt hegylábfelszínén fekszik, épületegyütteseit a Laskó-patak mellékvölgyeiben, az Egerszalókot és Demjént összekötő úttól keletre találhatjuk meg (Maklány-völgy, Hegyeskő-völgy). A Termálvölgy Egertől délnyugati irányban, 5 km-re fekszik. Az élmenyfürdő és gyógyfürdő komplexumok kedvező táji adottságokkal rendelkező völgyekben találhatók, ahol a helyi természetvédelmi oltalom alatt álló területek közvetlen a beruházások területe mellett helyezkednek el, vagy azokba közvetlenül beilleszkednek. A demjéni Hegyes-kő kaptárkő területe a fürdőkomplexum felett, a Hegyes-kő tetőszintjében található, mely szép kilátást biztosít a Laskó-patak völgyére.


Megosztás

Hasznos információ apróhirdetőknek, hirdetés iránt érdeklődőknek

  • Kerülje a csalókat, vedd át személyesen, vagy fizess PayPal-lal
  • Soha ne fizessen Western Union, Moneygram vagy más névtelen fizetési szolgáltatón keresztül
  • Ne vásároljon külföldről, vagy adjon el külföldre. Ne fogadjon el hitelkártya ellenőrzési kérést külföldről
  • Ez az apróhirdetési oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem garantál tranzakciókat, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet" vagy "eladói tanúsítványt"

Hasonló apróhirdetések