13.200.000 Ft Gyöngyös Kócsag utca 18 Gyöngyös

Apróhirdetés megjelenési időpontja: 2015/09/28
  • Apróhirdetés földrajzi elhelyezkedése: "Domb", Gyöngyös, Heves megye, Magyarország

Gyöngyös Kócsag utca 18

Betegség miatt, szép helyen lévő, minden fontos helyhez (boltok, buszmegállók, orvosi rendelő, óvoda, iskolák, 100-400 méter) közel lévő, második emeleti, 5 éve gondosan felújított, kitűnő műszaki állapotban lévő lakás a tulajdonostól eladó. 


    A felújítás során teljesen új fürdőszoba került kialakításra új műszaki szerelvényekkel, új padló és falburkolattal, a teljes lakás vízvezeték csőrendszerének cseréjével.A fürdőszobához tervezett és gyártott bútorzattal van berendezve. Az elektromos vezetékrendszert is cseréltettük, hogy emiatt nehogy bontani kelljen később a falburkolatot és a boyler is éjszaki áramra került. 


   Az emeleti mennyezetre 5 cm-es Austrotherm hőszigetelő burkolatot tetettünk, beleértve a szobákat, az előteret és lépcsőházat is.  


   Teljesen megújult a konyha. Újra burkoltattuk a falakat és a padlót és az elektromos vezetékek is ki lettek cserélve. A konyha falának burkolása előtt új konnektorok lettek kialakítva mindkét oldalon. A földszinti és az emeleti előszobák is újra lettek burkolva. Szőnyeggel vonattuk be a lépcsőket. 


  Kialakításra került az emeleten a feljárati lépcső fölött egy galéria tároló ahol jelenleg egy nagy szekrényt tartunk az évszaknak nem megfelelő ruházat (kabátok és egyebek) tárolása céljából. Itt beépített szekrény vagy polcrendszer is elhelyezhető a mérete és a teherbírása miatt.


  A földszinti lépcső alatt is kialakításra került egy tárolórész. 


  A földszinti nagyszobában cseréltettük a padlószőnyeget. 


  Az ablakok felújításra kerültek, több rétegű hang és hőszigeteléssel. 


  Az emelet keletre néző ablakát méretre gyártott műanyag ablakra cseréltük. 


  A környék csendes, gyönyörű a keleti kilátás a Mátra és a város felé, nyugat felé parkos növényzet van a ház előtt. 8 méterre van az utca. Van külső tároló is a lakáshoz a lakószinten. A ház anyagilag és műszakilag rendben van. Kellemes a lakókörnyezet.  Vidéki lakáscsere is érdekel.


 

Eredeti hely: Gyöngyös

Megosztás

Hasznos információ apróhirdetőknek, hirdetés iránt érdeklődőknek

  • Kerülje a csalókat, vedd át személyesen, vagy fizess PayPal-lal
  • Soha ne fizessen Western Union, Moneygram vagy más névtelen fizetési szolgáltatón keresztül
  • Ne vásároljon külföldről, vagy adjon el külföldre. Ne fogadjon el hitelkártya ellenőrzési kérést külföldről
  • Ez az apróhirdetési oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem garantál tranzakciókat, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet" vagy "eladói tanúsítványt"

Hasonló apróhirdetések