26.000.000 Ft Fiataloknak, pároknak egyedül állóknak és befektetőknek ajánlanám figyelmébe Gödöllő

Apróhirdetés megjelenési időpontja: 2017/01/09
  • Apróhirdetés földrajzi elhelyezkedése: Gödöllő, Pest, Magyarország

Fiataloknak, pároknak egyedül állóknak és befektetőknek ajánlanám figyelmébe

Kedves Érdeklődő!
Engedje meg hogy körbe vezessem ebben a 2012-ben épült lakásban. Miután a kapucsengőn becsengettünk és bejutottunk a lakásba egy rendezett lépcsőházban találjuk magunkat. 
Ahogy haladunk tovább a lépcsőn felfelé hadd hívjam fel a figyelmet a tisztaságra. Mikor haza érünk fáradtan a munkából már itt is érezhetjük a kellemes otthon melegét. Beléptünk az ajtón és egy praktikus kis előszoba fogad minket. Itt bújjunk ki a cipőnkből, vegyük le a kabátot. Kellemes meleg fogad, mert a környezetbarát napkollektor gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. 
Innen az előszobából nyílik a fürdő szoba és a külön álló mellékhelység. Itt jelenleg egy zuhanyzó található. Mivel nem olyan pici ez a helyiség és akár egy kád is befér. (ezt annak javasolnám aki szeret lubickolni )
Átérünk a világos nappaliba, ahol az ézkező is helyett kapott. Ez egy világos helyiség a lakásban. Innen nyílik továbbá a terasz is. A teraszról rálátunk a lakásban lakóknak fent tartott parkolóra is, így a kis kocsinkat is szemmel tarthatjuk! A terasz elég nagy ahhoz, hogy nyáron kitegyünk egy asztalt székekkel és kellemesen elfogyasszuk a villás reggelinket!
Vissza térve a nappaliba haladjunk tovább és nézzük meg a konyhát. Ez egy picike konyha, amit inkább egy személyesnek mondanék. Legalább nincs veszekedés, de ha mégis a béküléshez nem kell messzi menni a hálószobáig! :)
A hálószobához két lépcsőn vezet fel az út. Ez egy picike kis helyiség ahol egy beépített szekrény található egy ágy társaságában. Én inkább egy kis búvóhelynek mondanám ahol ki tudjuk pihenni a minden napok fáradalmait. 
Nekem nagyon tetszett, nézzük meg együtt!


Megosztás

Hasznos információ apróhirdetőknek, hirdetés iránt érdeklődőknek

  • Kerülje a csalókat, vedd át személyesen, vagy fizess PayPal-lal
  • Soha ne fizessen Western Union, Moneygram vagy más névtelen fizetési szolgáltatón keresztül
  • Ne vásároljon külföldről, vagy adjon el külföldre. Ne fogadjon el hitelkártya ellenőrzési kérést külföldről
  • Ez az apróhirdetési oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem garantál tranzakciókat, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet" vagy "eladói tanúsítványt"

Hasonló apróhirdetések