20.196.000 Ft Csodálatosan felújított kis lakás. 14. kerület

Apróhirdetés megjelenési időpontja: 2017/01/09
  • Apróhirdetés földrajzi elhelyezkedése: 14. kerület, Budapest, Magyarország

Csodálatosan felújított kis lakás.

Kedves Érdeklődő!
Engedje meg hogy körbe vezessem ebben a teljesen felújított kis lakásban.
Miután beléptünk az előszobába nézzünk le egy pillanatra. Csodálatos fa hatású burkolatot láthatunk. 
Innen az előszobából nyílik a fürdő szoba és egy külön álló Wc. Jobbra és balra találhatjuk a két szobát és kis folyosón keresztül közelíthetjük meg a konyhát. Haladjunk tovább balra. Itt található a nagyobb szoba. Innen nyílik az erkély Az erkély festése kimaradt a felújításból mivel mire a belső munkálatoknak vége lett addigra az idő is lehűlt így a festés már nem lett volna célszerű. De itt is csodálatos járó lap lett letéve. 
Bent a szobában 2 db internet és kábel TV kimenet is van. Mind a 3 falon konektor található. Mennyünk vissza és térjünk vissza az előszobán keresztül a konyhába.
A konyhában a konyha bútor marad és egy alig használt gáz tűzhely. A konyha pont akkora amekkora kell két személy kényelmesen elfér ha sütni, főzni támadna kedve. A hűtőnek és a mosógépnek is ki van alakítva a helye (mivel a fürdőszoba kicsi és oda nem biztos, hogy befér).
Hát most megint mennyünk vissza és nézzük meg a kisebb szobát. Ez is nagyon napfényes kis helyiség. Nagyon jól be lehet rendezni ez egy kicsit hosszúkásabb szoba mint a másik. 
A két szobában, a konyhában és az erkélyen is ugyan olyan járólap van letéve. A fürdő szoba és Wc is nagyon ízlésesen van leburkolva. A tulaj a kimaradt anyagokat szívesen oda adja az új tulajnak ajándékba. 
Felkeltettem az érdeklődését? 
Hívjon fel és megnézzük személyesen is!


Megosztás

Hasznos információ apróhirdetőknek, hirdetés iránt érdeklődőknek

  • Kerülje a csalókat, vedd át személyesen, vagy fizess PayPal-lal
  • Soha ne fizessen Western Union, Moneygram vagy más névtelen fizetési szolgáltatón keresztül
  • Ne vásároljon külföldről, vagy adjon el külföldre. Ne fogadjon el hitelkártya ellenőrzési kérést külföldről
  • Ez az apróhirdetési oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem garantál tranzakciókat, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet" vagy "eladói tanúsítványt"

Hasonló apróhirdetések